ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ – English School

ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ – English School

Το Σωματείο μας, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ  μαζί με το Σωματείο ΕΛΙΤ συνδιοργανώνουν τον 8ο αγώνα Κυπέλλου Ακαδημίας Ποδηλασίας,  της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το Σάββατο  5 Δεκεμβρίου 2015. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με την Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας 2015 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο αγώνας έχει κοινωφελή χαρακτήρα. Μέρος των εσοδών θα προσφερθούν για κοινωφελή σκοπό. Συγκεκριμένα €1,00 από το κόστος συμμετοχής των €3,00 (για όλες τις κατηγορίες) θα δοθεί με το πέρας των απονομών στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα στην παρουσία του κ Παύλου Κωστέα Διευθυντή του ιδρύματος. Το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που συστάθηκε με σκοπό την οργάνωση μιας τράπεζας δοτών μυελού των οστών για να προσφέρει ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες αιματολογικές κακοήθεις ή παθήσεις.

Παράλληλα καλούμε όλους τους γονείς να συμβάλουν στον ιερό αυτό σκοπό ρίχνοντας χρηματικό ποσό στην κάλπη που θα βρίσκεται στην γραμματεία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Δασική περιοχή που περιτριγυρίζει την Αγγλική Σχολή και τα πάρκα Δήμου Στροβόλου.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν οι Επίσημες κατηγορίες Ακαδημίας Κ.Ο.ΠΟ. Α0,Α1,Α2,Α3

Διαδρομή:

  • Κατηγορία Α0 : Στίβος δεξιοτήτων, ατομικής χρονομέτρησης, μεταξύ γηπέδου Αγγλικής Σχολής και την Δασική περιοχή που περιτριγυρίζει την Αγγλική Σχολή
  • Κατηγορίες Α1,Α2,Α3 : Προεκκίνηση 340 μέτρα + Κυκλική διαδρομή μήκους 1,560 μέτρα ανά γύρο. Η διαδρομή της Α1 διαφέρει απο τη διαδρομή της Α2, Α3 σε ένα σημείο (τεχνικό).  

 

Ο αριθμός των στροφών ανά κατηγορία θα ανακοινωθεί στο Τεχνικό Συνέδριο. Η διαδρομή θα είναι στημένη από το απόγευμα της Παρασκευής 4/12/15.

Γραμματεία: 9:00-9:30πμ

Τεχνικό Συνέδριο: 9:00πμ

Κόστος συμμετοχής €3,00 για όλες τις κατηγορίες . Παρακαλούμε όπως μαζευτεί από τους  προπονητές

Έναρξη αγώνα:    

  • Εκκίνηση   Α0 9:30πμ
  • Εκκίνηση  Α1 αγόρια 10:00πμ            Α1 κορίτσια  10:01πμ
  • Εκκίνηση A3 αγόρια 11:00πμ            A2 αγόρια  11:01πμ            A2 & A3 κορίτσια  11:02πμ

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ :

Ισχύουν οι κανονισμοί της Ορεινής Ποδηλασίας της Ομοσπονδίας. (Βλέπε: Προκήρυξη Αγώνων Ποδηλασίας 2015 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας)

 

  • Ολοι οι αθλητές/τριες πρέπει να έχουν μαζί τους, το νούμερο που τους δώθηκε στην αρχή της χρονιάς.
  • Εαν υπάρχουν αθλητές/τριες που έχουν χάσει το νούμερο τους, να επικοινωνήσουν στο ccf@cytanet.com.cy  μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00μμ.
  • Εγγραφές νέων αθλητών/τριών στο ccf@cytanet.com.cy  μέχρι την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00μμ.  Οι αριθμοί για τις νέες εγγραφές θα δοθούν από την γραμματεία στις 9:00-9:30πμ, την ημέρα του αγώνα. Δε θα γίνουν εγγραφές νέων αθλητών και αθλητριών της Ακαδημίας Ποδηλασίας μετά την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015.
    • Στην διαδρομή θα υπάρχουν 2 ζώνες για Τροφοδοσία και Τεχνική βοήθεια. Οποιαδήποτε βοήθεια προσφερθεί σε αθλητή/τρια εκτός ζώνης θα επιφέρει ποινή για τον αθλητή/τρια. Στην διαδρομή του αγώνα επιτρέπεται βοήθεια μόνο μεταξύ αθλητών της ίδιας ομάδας που αγωνίζονται στον συγκεκριμένο αγώνα. Οποιαδήποτε άλλη βοήθεια τιμωρείται με αποκλεισμό.

 

 

Ιατρική κάλυψη – Πρώτες Βοήθειες  Στο  χώρο του αγώνα θα υπάρχει νοσοκόμα .

Τέντες: Χώρος για τέντες των σωματείων έχει καθοριστεί το εσωτερικού του χωμάτινου γηπέδου της Αγγλικής Σχολής .

 

Σκουπίδια: Παρακαλούνται τα σωματεία όπως ενημερώσουν τους συμμετέχοντες και φίλους του αθλήματος να μην ρίχνουν σκουπίδια στους χώρους πρασίνου.  Θα υπαρχουν μαύρες σακούλες κοντά στην γραμματεία.

 

Ροφήματα:

  • Στον αγώνα θα προσφέρουν ροφήματα, με μικρό κόστος, οι πρόσκοποι του 91ου Συστήματος Προσκόπων του Αγίου Αντρέα..
  • Στους αθλητές/τριες θα προσφερθούν δωρεάν μπανάνες και μεταλλικό νερό χορηγίες των εταιρειών EUROFRESH και LANITIS.

 

Χώροι στάθμευσης οχημάτων : Δημοτικός χώρος μεταξύ δασικού πάρκου Αγγλικής σχολής και Μακάριου Νοσοκομείου

 

Επίσημα Αποτελέσματα: Θα αναρτηθούν μετα την ολοκλήρωση του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΠΟ.

Έπαθλα:

  • θα βραβευτούν οι πρώτοι τρεις των κατηγοριών Α1,Α2,Α3 με μετάλλια.
  • Στην κατηγορία Α0 θα δοθεί τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής.
  • Όλα  τα παιδιά θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής.

Race Course

Share